15 recepten voor het overleven van het tekort aan avocado's

Wees niet bang, maar we hebben slecht nieuws gehoord. Er is een tekort aan avocado's. Nu 95% van de avo-voorraad uit Californië uit Californië komt, heeft de droogte in de Sunshine State een grote invloed gehad op het aantal avocado's dat ze kunnen telen. In de nabije toekomst zouden we kunnen kijken naar een stijging van de prijs van avocado's met 28%. Omdat de groene boter van de natuur zeldzamer wordt - en dus duurder - zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Hoewel er geen smaak / textuur tweeling is voor de boterachtige, smakelijke avocado, zijn er enkele kanshebbers als het gaat om het vervangen van onze Guac-held. Hier zijn enkele oplossingen voor het vervangen van avocado's in de gerechten die we het meest opeten.

In Guacamole

 1. Spring Pea Guacamole: Als we het hebben over uiterlijkheden, hebben jullie ons helemaal voor de gek gehouden. Het vervangen van avocado's door erwten maakt deze guac een beetje zoeter. De textuur is heel dichtbij, maar lichter dan wat je krijgt met een avocado.
 2. Avocado-vrije Guacamole: Nogmaals, in de categorie looks is dit absoluut een guacamole doppleganger, dus we waren totaal verrast om te zien dat het gemaakt was met asperges. Op zichzelf wordt asperges beslist niet zo romig als guac, dus in dit recept krijgt het wat hulp van erwten en mayo.
 3. Edamame Guacamole: vergelijkbaar met de textuur van erwten, kan edamame je guac redden. En het heeft de helft van de calorieën en driemaal het eiwit, wat het geweldig maakt voor een energieboost.

In sauzen

 1. Romige korianderdressing: bij het maken van een avocado-dressing zijn limoenen en koriander een must. Deze dressing heeft al die vergelijkbare smaken, alleen zonder de avo. In plaats daarvan heeft het hummus.
 2. Romige hummus: over hummus gesproken, het is een perfecte vervanger voor een avocado voor verspreiding op een boterham of als dip, en dit recept is extra romig.
 3. Romige Toscaanse smeerpasta: als je guac op broodjes wilt verspreiden ... of zo ongeveer alles ... is dit een stevige vervanger met een geheel nieuwe smaak. Het krijgt die perfect dikke textuur van artisjokharten en zwarte olijven.

In salades

 1. Mediterrane kikkererwtensalade: Avocado in je salade kan echt de volledige factor zijn. Er is tenslotte niets zo gezond en vullends als een stevige salade. En dit, dames en heren, is een hartige salade. Er zijn geen avocado's, maar hier is zoveel te doen dat je ze niet eens mist.
 2. Geroosterde zoete aardappel, wilde rijst en rucola-salade: dit is de perfecte stevige wintersalade. Zoete aardappelen sluiten goed aan bij avocado's in salade, en met wilde rijst en pittige rucola is dit het waard om je hoofdgerecht te zijn.
 3. Kale Caesarsalade met aangebraden artisjokharten: zelfs als je het eenvoudig houdt met Caesar, gooi er wat artisjokharten in voor extra omtrek en wat vegetarische vuurplukken die je niet helemaal kunt krijgen met avocado's.

Op taco's

 1. Pittige zoete aardappel-taco's: je avocado-vegetarische taco's zijn zojuist bijgewerkt met deze lekkere, pittige zoete aardappelen. Het recept vraagt ​​om een ​​avocadoverslag, maar we zeggen dat we dat moeten overslaan en gaan voor de cilantro-kalkdressing.
 2. BBQ-bloemkool- en kikkereraskoekjes: als je op zoek bent naar een vegetarische taco, is barbecuen de juiste keuze. Met kikkererwten voor eiwitten en een moordenaar slaw ben je klaar voor een heerlijke cookout.
 3. Chipotle getrokken varkensvlees Taco's met Chayote Squash en Apple Slaw: Chayote is als een knapperige pompoen. Als het gaar is, heeft het eigenlijk een textuur die lijkt op een avocado, dus kruid het op en bedek je taco's met deze heerlijke slaw.

Op Toast

 1. Gegrild brood met tijmpesto en geconserveerde citroencrème: we konden u niet verlaten zonder een substituut voor een van de beroemdste voedselfads van het jaar - avocado-toast. De basis van deze spread is gemaakt met pijnboompitten, spinazie en tijm, dus het is een beetje zoals een herby hummus.
 2. Banaan, amandelboter en Chia-zaadontbijt Toast: als u liever uw ontbijtzoet, is dit een supereenvoudig, heerlijk alternatief voor avocado's die boordevol eiwitten zitten.
 3. Spinazie en smashed-eitoost: dit is eigenlijk een gedeconstrueerde omelet bovenop toast, dus we zijn er helemaal in.